Lördag!

idag är det lördag yeah idag ska jag ta hål vid uppe i örat typ med claudia :D sen ska jag typ vara med henne och göra saker typ sen.. och imorgon ska jag kolla på breaking dawn med hanna skiiiit roligt sen aa vet inte vad jag ska skriva mer :P men nu ska jag sticka till cludia.. bloggar senare.. :)

<3


vet inte vad jag ska SKRIVA SOM RUBRIK!

Om två veckor ska jag och bästa Hanna åka till stan och kolla på BREAKINGG DAWN!!! många säger den är skiit bra så är så himla taggad men det är liksom om tvåveckor :( men jag har inte kunnat blogga för har varit upptagen hela veckan men ska försöka kunna blogga typ varje dag! <3 aja bloggar imorgon puss.
och om ni vill se hannas blogg så kolla in bara http://hannakedeskog.blogg.se/ 
 
jag och hannis!! <3


Läxa -.-'

heej! asså jag är den ända i min klass som har läxa att göra det e typ en musik läxa kanske roligt men ändåå TRÅKIGT! mén mamma köpte en jätte fin jacka elr kappa vet nt men sjukt fiin! kommer snart tror jag (: men nu ska jag kolla på tv o bara softa bloggar imorgon PUSS
 

HAHA xP


God morgon!

god morgon! idag gick jag inte till skolan för jag e jätte sjuk :( men nu ligger jag på soffan och tråkar och kollar på bloggar :P men nu ska jag gå och sova -.-  aja om jag orkar så bloggar jag nog senare ;)

Bästisar! <3 mangnet kula...


Eid mubarak! <3

Eid mubarak! idag var det eid idag roligt xD fick 200 kr av mammas o pappas kompisar! men asså nu så känner jag mig jätte dålig helt plöstigt :( men jag ska typ sova nu e jätte trött. aa men det blev en liten inlägg men bloggar imorgon. 

ingen är perfekt! <3


VA!! :O

Nu säger alla att facebook ska läggas ner! ;( vill inte att det ska ske. asså liksom alla har typ facebook och folk aa ni vet säker vad jag menar men det e ju sjukt! :( aja idag sover jag hos filippa vi pratar om hur vi ska möbler o sånt när vi blir stora o ska bo tsm ;P haha menmen vad ska jag skriva tycker att jag har så tråkig blogg :( men vill ha en ändå för det e roligt!! "typ".... men nu ska jag nog sova! godnatt :*

 
hedda pedda! <3


Shopping!!

Hej alla söta! idag åkte jag och min familj till farsta, jag köpte lite grejer hade inte så mycket tid men köptekläder  


usa tröjan från gina 150 kr
gråa tröjan från gina 129 kr
leopard värmaren från gina 80 kr
puss


RSS 2.0