Farsta!

Åkte med pappa en snabbis till Farsta för att köpa lösfransar, första gången jag har köpt sånt få se hur det ser ut senare :) har precis gått upp från badet och ska nu fixa mig :D ni kommer få min nyårs outfit senare också!!!


Nackspärr

Har fortfarande nackspärr har gått FYRA dagar nu, är så himla trött på det!!


Nyårsafton!!

En av mina favorit dagar på hela året! Jag ligger fortfarande kvar i sängen ska snart gå upp ta ett varmt bad sen så ska jag nog fixa mig :) ja juste ni kan se under hur mina naglar blev, Elina och hennes mamma kom över hit jätte mysigt och Elina fixa mina naglar åhh love it!


Naglar!

Nu ska jag börja fixa mina nyårs naglar :D ändå om jag har nackspärr -.- vill ju inte ha jul naglar direkt på nyår hehe!


Mina nyårslöften!

1. Inte äta ett ända godis bit!

2. Försöka inte dricka läsk, haha

3. 2013 kommer bli ett träna år för mig!

Omen rättaresagt att gå ner i vikt och försöka träna, få se om jag blir medlem till ett gym fyller ju tretton år i mars :D
Min Julafton outfit ser ni nedanför, ganska så enkelt!


Värsta morgonen ever!

Imorse hade jag värsta morgonen, fick nackspärr precis när jag vakna kunde inte röra mig grät skit mycket haha, men jag har fortfarande det kvar så nu har jag haft det lite mer än 10 hela timmar! Nu ska jag iallafall försöka få bort det på något sätt.


Mellandagsrea!

tröja - H&M / gröna byxor - Cubus / svart, vita byxor - H&M
 
Idag var jag hanna och emma i farsta centrum på mellandagsrea! Gud så mycket rea men sakerna jag köpte var inte rea på men kunde inte hålla mig så fina byxor (de svart vita) åhh älskar de :D Tröjan var ganska så mycket oversize för att den satt finare så och mycket skönare men vi syns Later !

jul!

hallo blev jul pynt på inomhus och mitt rum, mys! Ljus lyktan som ni ser har jag gjort själv! jätte enkelt att göra sån ta en glas burk pensla lim på den och rulla den i socker sen så kan du rulla den i glitter också. efter det tar du en smal tyg remsa limmar fast det överst på glasburken med en lim pistol! tada så är den klar! :D

Sjukling imorse!

Imorse var jag jätte sjuk hade tappat rösten och hade sjukt ont i halsen! aja just nu är jag mycket bättre bara lite förkykd, aja tänkte säga lite hur imotgons planer blir först på morgonen tror jag att jag kommmer duscha senare åker våran familj till desirees familj och andra familjer sa med också sen så kommer vi boka biljett till miami tillsammans TROR JAG! får hoppas att jag blir friskare! ha en bra dag guys ! ;)

Tre nya favoriter!

igår shoppade jag lite och då fick jag hem de här tre + några mer saker men de här sakerna är ett stort plus halsbandet är ifrån guldfynd, toffsen är ifrån bikbok samma med koftan åhh så kär! Godmorgon!

Julpynt tidigt i år!


RSS 2.0