MIAMI

Här är jag och kolla lite på stranden, mysigt! Idag var vi och shoppa på något köp center väldigt länge! Såklart köpte jag victoria saker :p nu ska vi äta middag.

Arlanda

Är i Arlanda just nu, är as trött! Har wifi som tur men vet Inte om det kommer vara det i planen får hoppas det! Ska sitta i planen i 12 timmar, får se hur det går!


Lite bättre bild på min "sne-lugg" och ja mina "fina" kompisar i bakgrunden!


Världens stressdag

Igår var nog stressigaste dagen! Efter skolan så gick jag hem till Elina för att hon skulle fixa mina naglar och vi prata och lite sånt sen efter så kom min bromsa och mamma hämta mig och direkt åkte vi till port 73 för att jag skulle klippa mitt hår och det gjorde jag sen efter det gick jag runt kolla lite fick hem några saker som ni kan se på bilderna efter allt det så tog jag och broshan ett litet fik! Sen så kom vi hem kl var väll typ 20.00 så kom jag på Jag måste PACKA!!!! Åh hur kommer jag hinna med allt! Inte alls roligt och packa stryka och usch hatar sånt!
Just nu iallafall kollar jag på fotboll tar det lite lugnt! Ni får lite bilder från min stressiga dag igår.


Kvällsmat

Hejsan tittar på en film som heter click! Helt okej film. Äter lite kvällsmat samtidigt :) om en timme börjar melodifestivalen! Hörde att Amanda Fondell ska vara med den här deltävlingen, älskar hennes röst!


22.27

För några veckor sen så köpte jag två paket nitor hade tänkt sätta på de på mina rivna shorts men funka aldrig så sen dess har de bara legat i lådan alltså nitorna men sen så kom jag på varför inte på min nya armé mönstrade jacka skulle se ballt ut! Ska se om jag kan göra det imorgon eller så börjar nu om jag orkar så :)

Har ingen bild som är så passande just nu :s hehe


Fredag!

Bästa dagen på veckan! Skoldagen var kort börja med att vi hade hemkunskap vi baka chokladbollar fast min grupp (jag, Emilia och Hugo) gjorde små "chokladhjärtan".
Nu ska jag mamma börja packa lite saker eller ja se allt vi ska ha med oss så vi inte glömmer något!
Lånad bild från Emilias instagram (emiliasporsen)


New high heels!

Ja jag älskar mina nya "High heels" så vackra! Köpt de från scorett i måndags i Skärholmen hade köpt lite mer men det köpet kommer väll någon annan dag :) just nu tittar jag på masterchef USA älskar det så synd att jag kommer missa det för den här gången tittade jag verkligen varje dag :p nu börjar det! Later!!!


Lite kläder som jag köpte igår!

Lite saker jag köpte igår förutom skinn jackan som jag fick av min brosa som en tidig födelse present :) helt klart att jag är kär i kepsen, döööör så fiin den är! sen när jag åker till new york kommer ni se massor av kepsar, älskar keps!!!!

¡Hola!

Hola på er!! Har precist kollat klart på mello, idag var jag med pappa i Farsta c köpte lite saker! Undra om jag ska ta kort med ipaden eller system kameran på alla kläder? Så jobbigt med system kameran ganska så mycket lättare med ipaden få se imorgon vad jag orkar :)


RSS 2.0