Yeeeeeeeees

Omg LOREEN vann hela skitet YEEEES!!!!


Långt hår

Tycker faktigts att jag fått ganska långt hår hoho nä men heeeeejdååå ;*


Film + cupcake :D yaaaay


Liuza bakar :D

Hello sitter hemma hos Liuza och Elina Liuza har bakat små söta mango cupcakes ❤ syns sen


Dagens outfit

Tröja - h&m
Strumpbyxor - indiska
Converse - kompis


Nytt skal :D

Det är faktigts finare på en hur det ser ut så :) puss bloggar sen om hur dagen har varit ;)


Nya skor!


Onsdag

Idag har det inte hänt så mkt vart i skolan sen så messa Hanna mej om att hon hade köpt en jäätte söt klänning till skolavslutningen hade Igentligen köpt den själv men jag hittade en annan :) super fin verkligen, den är från Gina, tror att den kostar 199 finns många andra designer också så om ni är intresserad? Passa på!!
Sp här såg den Hanna köpte ;)


Litet kort inlägg :)

Imorn är det skola, det är några veckor kvar till sommarlov :D Ska lägga mig snart och sova gott puss :)


Dagens outfit

Jacka- kappahl
Solglasögon- rayban
Jeans- Gina


Bilen

Hej just nu sitter jag i bilen ganska så tråkigt men när jag kommer hem ska jag STÄDA jag måste nog göra det, har inte städat på ett tag nu haha nejmen vad har ni gjort på eran måndag? Själv har jag inte gjort så mkt kl är bara 14 så ja.


Kanske dags att städa! :S


Studiedag

Hej idag är det studiedag skönt, jag ligger fortfarande i sängen hade precis vaknat aja bloggar sen !


leopard ❤❤❤

Hej idag var jag i stan och fick hem en bajs fiin leopard klänning haha att jag säger ens bajs fin nejmen de. Är jätte fin och jag tänkte nog ha den på skolavslutningen skulle vara skit fint sen ha någon svart hals band åhh så käär !! ❤ men just nu kollar bigbrother :D så syns säkert imorgon :)


Nathalie ❤

Hello vart i skolan idag ja som vanligt, ni kanske undrar varför jag skrev Nathalie jo det är min epic vän haha skit rolig, snäll och ja jag vet inte vad jag ska skriva mer om henne :s nejmen hon kanske åker till thailand i år och såklart är ju hon bäst som ska köpa några iPhone skal till mig och Hedda. De är så ju billiga sen när hon har kommit till Sverige ger jag henne pengar, åh vill också till Thailand :) var fakigts där förra året 2011 fiiiiinsate landet jag har sett i mitt liv hittills sen är det nog Frankrike :) juste nästa år åker jag till Miami :D "happy girl" Jaa med såklart min familj och några andra jag berättar det lite senare kanske. Men nu ska jag kolla på bigbrother om nog en halv timme så vi kanske syns då puss


:(

ska inte till grönan imorn :( aja sånt e liveet

just nu sitter jag här vid min dator och skypear med alexandra g som vi säger i klassen hon är en jätte snäll och söt chey, hjälper mkt mig oxå med saker som jag nu behöver hjälp med hihi ^^ haha nu blev det lite fakta om henne hahah nej men äter lite smottgott oxå "milkyway" :D aja ska fortsätta skypea med alexandra då byee suns imorn ;)




haha en väldigt gammal bild på mig!! (trött jag såg ut ahha)

Haha

Haha oj inlägget nedanför rubriken ska egentligen vara "grönan" aja haha


Maj brasan i Trånkan

Hello girl's and boy's ;D idag så var jag i skolan såklart och ja men imorn bli det grönan med filippa, ska kolla på LMFAO woop woop ;) är på hype-mode haha nej men hoppas ni har trevlig tordag då! Byeee


RSS 2.0