New nails!


Två middagar på rad!

Jepp igår var det middag hos oss då kom Elina och Liuza o några fler och idag är det middag hos Liuza och Elina tror det blir tacooo! Bloggar senare bye!


Friidrott

Idag var vi på typ nån stans där andra barn skulle ha friidrott, jag Hanna och natta tog tid och sen de andra gjorde något annat! Helt ok dag. Bloggar nog imorn bye


Måndag

Dagarna går snabbt, hatar måndagar!!! Bloggar imorn ska sova nu.


glömde..

glömde helt bort att jag skulle lägga in bilder på liuzas födelse dinner! men här är iaf alla efterrätter so var sjukt gooda n ser alla frukt glassar de smaka sjukt god min favorit vara annans!! :D http://liuzaa.blogg.se/ klicka på länken så kommer ni till hennes sjuk fina blogg som handlar om mode och såklart om henne! läser den varje dag ni kommer inte ångra er!!!

Frukost!

Smakar som frukosten i Thailand :) jätte god!!


Nails

Målat mina naglar, älskar mina naglar när de är långa och har fransk manikyr om det är så man stavar aja idag är friday :D lite ledigt från skolan tack o lov så himla mycket läxor hela tiden :p ska kollar lite på tv sen sova! Puss!


Hela Sverige bakar

Har precis kommit ut från duschen och ska kolla på hela Sverige bakar verkar roligt :p aja bloggar imorn bye

Bild från några dagar sen.


Shopping

Kavaj från lindex 500kr
Skor från sko punkten 349kr
 
 

Todays

Skinn jacka ~ h&m
Byxor ~ Gina
Halsduk ~ salt
Skor ~converse


Tårtan!

Ni ser, sjukt god!


Make up store

igår var jag hemma hos liuza och elina det var jätte roligt + att tårtan de gjorde var obeskrivlig lägger upp en bild senare idag iaf elina är ju snart make up artist!! whoo sen gav hon min mamma en mascara och ett läppstift som jag har viljat ha över 5 månader asså bara läppstiftet. Maria Montazami hennes märke, det ju inte konstigt att jag har veelat ha den i hundrrraaa år känns det som men maria är seriöst min idol älskar henne såå mycket!!!



det ända jag vet att läppstiftet kostar 300kr :)

Sitter här hos Desirée!!

Emma jag och desi sitter här alla såååå sociala haha nu ska jag gåå nån stans typ aja bloggar senare..


MaXfactor marcara

Den här Mascaran använder jag en av de bästa jag har använt om ni kollar på bilderna så har jag Inte böjt mina ögonfransar, äger inte ens sån haha nej men jag tycker om man vill ha en mascara som är tjockt fast fortfarande fint och att få långa ögonfransar köp den då!!! Skit dåliga bilder..


Skolfoto..

På onsdaag ska oxå ha kompis foto med mina kompisar då såklart haha xD. Men ska kolla på x-factor nuuuu bloggar imorn puss


Vad passar jag i bäst!

Kommentera

1. Lockigt vid topparna
2. Afro (stavning)
3. Platt
4. Lockigt ungefär hela håret


X-FACTOR

Har väntat på det här flera månader och ärligen kommer deeet!!! Bloggar nog imorn!


Sleep in the pink land 💗


Älska

Älskar mina body splash haha har inte som alla andra v.s men när jag kommer hem får ni se hur det var i går kväll! Nu skola -.-


Gratttiiiiis

Grattiis Liuza !!! Just nu sitter jag och min familj och Liuzas familj i någon thai restaurang vi väntar på efter rätt hoho :d imorn visar jag fler bilder från kameran!!


frukost!


sitter och äter frukost godaste mackan och jordgubbs te :P aja bloggar senare :)

Nytt

Halloj haha igår var jag i farsta med pappa köpte lite saker som jag behövde !
Halsduk-Gina 99kr
Pennor+bok-akedimiskabokhandel
Pennor 99 bok 39kr


RSS 2.0